Атестацію пройшли 94 педагогів освітніх закладів міста та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське.

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН України від 06.10.2010 №930 «Про затвердження Типового положення про атестацію педагогічних працівників» (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 20.12.2011 № 1473, наказом МОН від 08.08.2013 № 1135), 4-5 квітня 2019 року на базі Ірпінського центру позашкільної освіти відбулися  засідання атестаційної комісії ІІ рівня управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Атестацію пройшли 94 педагогів освітніх закладів міста та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське. Чотирьом педагогам присвоєно звання «Учитель-методист», двом – «Керівник гуртка-методист», одному – «Вихователь-методист», п’яти – «Старший учитель».