9 квітня Лесю Володимирівну Литвин обрано директором Ірпінської ЗОШ № 17.

9 квітня на засіданні конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади директора Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17 Ірпінської міської ради Київської області директором обрано Литвин Лесю Володимирівну.
Конкурс відбувся відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти м. Ірпеня та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське, затвердженого рішенням сесії Ірпінської міської ради №4814-64-VII, від 28.02.2019 року за дотримання принципів законності, прозорості, забезпечення рівного доступу, недискримінації, доброчесності, надійності та відповідності методів оцінювання.
Конкурс складався з письмового іспиту, на якому потрібно було продемонструвати знання законодавчої бази та вирішити практичне ситуаційне завдання та співбесіди у формі публічної презентації перспектив розвитку Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17. Леся Володимирівна продемонструвала високий рівень знань освітнього законодавства та вразила палітрою ініціатив щодо якісного розвитку освітнього процесу.
Бажаємо новому директорові сил та наснаги, за підтримки педагогічного колективу та батьківської громадськості, втілити амбітні задуми!