«У душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро» .У цей непростий для країни час батьки, учителі та учні пам‘ятають про важливість духовного подвигу, милосердя та патріотизму, вони є справжні патріоти та із співпереживанням ставляться до тих людей, які воюють за наше мирне майбуття. З початку нового навчального року в закладах освіти міста Ірпеня проведено акцію « Діти за мир, діти проти війни».
Було зібрано: – одяг, іграшки, книги, канцтовари, шкільне приладдя для дітей, які проживають у дитбудинках; – продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігієни, миючі засоби для захисників; – продукти харчування для людей похилого віку, які знаходяться в тяжких життєвих ситуаціях.
Ми вчимо дітей по новому дивитися на світ, долати перепони, що роз‘єднують людей, формувати між ними стосунки на засадах гуманізму та взаєморозуміння.
Наші учні завжди беруть активну участь у різноманітних благодійних акціях. Щиро дякуємо усім, хто виявився небайдужим та долучився до цієї благочинної справи!

Доброта і Милосердя – це два крила на яких тримається людство! Потрібно поспішати робити добро, щоб тепло сердець зігрівало і рідних, і друзів, і незнайомих людей!

Світлина від Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Світлина від Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.