Людина завжди прагнула пізнати незвідане. Космос- такий близький і водночас далекий – завжди вабив людей. Що там, на зірках? Наскільки вони далеко? Які за розміром? Як впливають на наше життя? Яка Земля з космосу? Чи безмежний Всесвіт? І чи самотні ми у Всесвіті?
Саме на ці та багато інших запитань шукали відповіді учні та вихованці навчальних закладів м. Ірпеня під час підготовки до міського етапу Всеукраїнського конкурсу « Космічні фантазії», яких відбувся 31 січня в приміщенні ІЦПО.
Діти були залучені до активноі пізнавальноі, пошуково- дослідницькоі, творчоі діяльності. Свої роботи конкурсанти та іхні керівники готували за номінаціями: – література та журналістика; – образотворче мистецтво; – декоративно- прикладне мистецтво; – фото-; відео-; кіномистецтво; – компютерна графіка.
На розгляд журі було представлено 52 роботи. Роботи переможців міського етапу направлені до ЦТДЮК для участі в обласному конкурсі. Дякуємо всім учасникам за нескінченний потік фантазіі, творчості, надхнення, креативності. Бажаємо перемоги!