У цей не легкий для всіх людей час, пов’язаний з коронавірусом 2019-nCoV, педагоги не тільки знаходяться на карантині, але і намагаються дистанційно працювати, навчати дітей та вчитися самі.
Керівники гуртків Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня не є виключенням. Педагоги закладу самоізолювалися, щоб не бути переносниками інфекційної хвороби. Але вони і працюють дистанційно зі своїми вихованцями. Хоча раніше такого ніколи не практикували.
Керівники гуртків з образотворчого мистецтва: Діана Чіх, Оксана Фурлет, Валентина Наготнюк вчать дітей на дистанційних заняттях малювати. Їх вихованці із великим задоволенням взяли участь у віртуальному конкурсі «Пернаті друзі» від ЦТДЮК, а також створили на сторінці закладу у Фейсбуці власний челенж «Дякуємо лікарям…!».
Керівник декоративно-вжиткових гуртків Оксана Жовнір проводить онлайн майстер-класи, вчить своїх вихованців шити захисні маски для обличчя. А зараз розпочинає проводити онлайн майстер-класи по виготовленню прикрас до Великодніх свят, разом дистанційно з дітьми на таких заняттях із задоволенням займаються і їх батьки.
Вихованці гуртка «Рідне слово», керівник Інна Литвиненко провели конкурс авторських віршів «Віруси та здоров’я…» писали їх у вайбері, викладали на сторінці закладу у Фейсбуці та проводили голосування на кращий вірш, по закінчення карантину переможці будуть нагороджені подарунками.
Дистанційна робота позашкільників і далі триває. Педагоги закладу мають ще багато креативних ідей для заохочення займатися творчістю вдома та не сумувати на карантині. Будьте здорові…