Новий формат – нові можливості!

Шкільний Х-фактор 2020 – музичний проект Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №18, який виховує й відкриває зірок!

Чотири роки поспіль «Шкільний Х-фактор» збирав безліч охочих й талановитих дітей аби відкрити для них новий світ сцени й публіки, допомогти подолати свої страхи, розкритися й вразити всіх голосом і тембром.

Підготовка до нового -V сезону- була розпочата ще взимку. Нововведенням стали майстер-класи для учасників, які проводили авторитетні й талановиті старшокласники разом з педагогами школи.
Оголошення про введення карантину не змінило плани організаторів, а спонукало до внесення корективів та нових ідей. Молодша вікова категорія встигла пройти перший відбірковий етап в звичному «живому» форматі.
Для старшої вікової групи виховна служба закладу вигадала цілком новий формат «Шкільного Х-фактору». Тепер це відбувається онлайн в соціальній мережі Іnstagram. Організаторами була створена сторінка для дистанційної виховної роботи, де, окрім розміщення повних виступів співаючих зірочок, потім буде розміщено голосування для глядачів, які зможуть віддати свій голос за найкращого учасника.
На офіційній сторінці щодня розміщується цікавий та пізнавальний контент, щоб користувачі не сумували, поки учасники «Х-фактору» записують свої переможні композиції на камеру мобільного телефону!
Цей формат абсолютно пристосований до нових умов, адже усі, хто долучаються до проекту, залишаються вдома.
Дякуємо адміністрації Ірпінської ЗОШ №18 та усім причетним до проекту:
Тетяні Олійник – вчителю музики та мистецтва,
Поліні Охтирковій та Олександру Червоному – педагогам організаторам,
Анні Шамрай – вчителю польської та англійської мов,
Вꞌячеславу Рибакову – заступнику директора з виховної роботи – за креатив та активну роботу у відкритті нових талантів.
Учасникам – перемоги!
Глядачам – гарного настрою!
Будьте здорові!