Вчителі та учні Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 з вивчення іноземних мов (школа лінгвістики) імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Київської області є учасниками програми eTwinning , яка започаткована Європейською Комісією рамках Східного партнерства Європейського Союзу з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Учасники програми отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій.
Проект eTwinning розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи є потужним стимулом для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій.
В умовах світового карантину вчителі України, Греції, Турції, Болгарії обєдналися і прийняли рішення провести онлайн уроки для учнів об’єднаного класу з англійської мови, інформатики, літератури.
07 квітня 2020 урок з англійської мови провела вчитель Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ст. №12 Олійник Наталія Олександрівна. Урок пройшов на високому рівні. Учні СЗОШ №12 активно працювали, отримали нові знання та емоції від спілкування з «однокласниками» з різних куточків світу.
Наступні онлайн уроки будуть проведені вчителями з Греції та Турції. Бажаємо нашим учням успіхів у навчанні.
Дякуємо учням школи та вчителю за активність і відмінну роботу. Відпрацювали на “12”!