Учнівське самоврядування – один із важливих засобів організації життєдіяльності учнівського колективу.
Результати своєї діяльності лідери учнівського самоврядування презентували на щорічній підсумкові конференції ради лідерів учнівського самоврядування м. Ірпеня яка відбулася 19 травня 2020 року в онлайн режимі.
Із звітними матеріалами про виконану роботу на посаді голови ради лідерів у 2019/2020 н.р. виступив Катричко Ілля. У своєму звіті голова ради зазначив, що в цьому навчальному році учнівське самоврядування працювало над соціально значущими проектами з чотирьох напрямків, а саме:

  • «Здорова дитина – щаслива наша країна»;
  • екологічний;
  • національно-патріотичне виховання дітей та молоді;
  • мікрофон успіху.
    Важливою складовою діяльності органів учнівського самоврядування є волонтерство. Протягом року було продовжено акцію «Патріотична хвиля». За підсумками участі в акції було окреслено низку важливих проблем з питань допомоги онкохворим дітям, учасникам АТО та людям поважного віку.
    Учні-лідери із хвилюванням презентували звітні матеріали про діяльність шкільних осередків учнівського самоврядування за підсумками роботи навчального року. Із задоволенням ділилися власним досвідом роботи. Одноголосно лідери визначили найяскравіші заходи пройдешнього року:
  • участь у проекті М 18;
  • тренінги з ораторського мистецтва від Поліни Павловської;
  • лідерський вечір.
    Звичайно ж не можна не відмітити роботу координаторів учнівського самоврядування, які усіляко підтримують своїх юних вихованців та допомагають їм у реалізаціях різноманітних проектів, флеш-мобів, форумів, свят.
    У цей нелегкий рік, діти та координатори були активними та ініціативними, із радістю долучалися до запропонованих заходів, реалізували багато проектів та акцій на шкільному та міському рівнях.
    Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам за цікаву та продуктивну співпрацю і сподіваємося, що наступний рік буде сповнений нових ідей та задумів.