Для всіх нас, у першу чергу учнів та випускників, цьогорічне завершення навчального року буде трохи сумним, адже вперше в незалежній Україні покоління випускників отримає шкільні атестати без традиційного останнього дзвоника.
Життя ж тим часом триває. Завершується ще один навчальний рік…
У цей не простий для нас усіх час, хочу висловити слова подяки усім вчителям за самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість, за бажання працювати в новому форматі, за організацію безперервного освітнього процесу в особливих умовах праці, пов’язаних з карантином. Щиро зичу вам життєвих сил і натхнення. Нехай усі задуми та справи повняться світлом, красою і добром!
Успіх людини, безумовно, заслуга його найближчих людей з непомітними, на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю. Особливу вдячність висловлюю батькам учнів за допомогу та сприяння в організації дистанційного навчання ваших дітей, за плідну співпрацю з педагогами, розуміння і толерантність. Ваша підтримка у великій мірі допомогла подолати виклики сьогодення.
Дякую учням за старанність, розуміння та відповідальне ставлення до навчання. Усім бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень на літніх канікулах. Бажаю вам віри і впевненості у завтрашньому дні, зичу добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.
Дорогі випускники 2020 року! Ось і залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Для вас розпочинається новий період у житті – незвичні події, нові зустрічі, цікаві знайомства, захоплююче продовження навчання. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти у дорослому житті, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями своєї долі! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття, наполегливості у досягненні мети та здійснення всіх ваших мрій. Будьте мудрими, завзятими, активними.

Начальник управління освіти і науки
Ірпінської міської ради
Олег БІЛОРУС