1 вересня 2020 року очікували з хвилюванням та пересторогами, адже ще ніколи наша країна не розпочинала новий навчальний рік в умовах пандемії. Та попри все, 1700 першокласників вперше прийшли сьогодні до шкіл. У всіх закладах освіти розпочався освітній процес.
Вітаємо усіх зі святом! Нехай цей день запам’ятається вам яскравим сонцем, довгоочікуваною зустріччю з друзями, світлим та радісним настроєм.
Першокласники розпочинають своє шкільне життя за новими сучасними партами та мають можливість опановувати програму Нової української школи з використанням нових дидактичних матеріалів. Кожен вчитель шестидесяти одного першого класу використовуватиме у своїй роботі новенький ноутбук. З метою дотримання протиепідемічних вимог під час навчання, за кошти місцевого бюджету було придбано дезінфікуючі засоби для поверхонь, антисептики для рук, рідке мило, одноразові рушнички, захисні маски, безконтактні термометри, якими забезпечено всі заклади освіти міста та селищ.
Попереду навчальний рік в особливих умовах коронавірусної небезпеки. Створити комфортні та безпечні умов для дітей та подолати посталі виклики ми зможемо тільки разом, об’єднавши зусилля влади міста, школи, батьків та учнів шляхом високоефективної комунікації, взаємоповаги, взаєморозуміння та усвідомлення високого рівня відповідальності, який вимагає від кожного з нас сьогодення.
Нехай шкільне життя буде наповнено яскравими враженнями, корисними знаннями, дивовижними відкриттями! Будьмо разом сильними та успішними!