Цей день – данина поваги всім, хто віддав життя за Батьківщину і хто своїм безприкладним героїзмом відстоює право нашого народу на свободу,  можливість бути господарем на рідній землі і вибирати свою долю.

Ми дякуємо тим, хто зі зброєю в руках, піддаючи своє життя смертельній небезпеці, захищав і захищає нашу країну. Особливі слова подяки – нашим ветеранам, чий життєвий шлях, ратний і трудовий подвиг це головний моральний орієнтир, якого дотримуються багато поколінь  захисників Вітчизни.

Навряд чи це свято можна назвати «Днем чоловіків», адже вітань у цей день достойні не тільки бійці АТО, військові, правоохоронці, ветерани Другої світової, а й жінки, бо волонтерки, дружини службовців, що виховують дітей, матері солдат – також захищають Україну.  «Щира вдячність всім захисникам та захисницям за відвагу, мужність та неймовірну силу!

Управління освіти і науки Ірпінської міської ради вітає захисників України зі святом. Бажаємо вам здоров’я, щастя, радості і миру! Щоб ви частіше відчували щастя домашнього родинного затишку у  мирній незалежній Україні!