Інтерактивні технології є невід’ємною складовою  якісної освіти у сучасній школі. Саме якість освіти є пріоритетом влади міста. Найсучасніші інтерактивні пристрої, зокрема CamTouch, останнім часом  успішно використовуються в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП та Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13.

      Враховуючи  вдалий досвід застосування у двох школах, за підтримки Ірпінської міської ради, мультимедійні комплекси з інтерактивним сенсорним модулем CamTouch  наразі встановлюються в усіх закладах загальної середньої освіти м.Ірпеня.

       21 жовтня 2020 року в  Ірпінській СЗОШ №2 представники педагогічних колективів закладів освіти мали нагоду бути учасниками  майстер-класу «Використання мультимедійного комплексу з  інтерактивним сенсорним модулем Camtouch  LS180-1 в освітньому процесі закладів загальної середньої  освіти» за участі представника команди  розробників українського стартапу Camtouch Максима Задніпренка та учителів закладів освіти, які успішно використовують можливості цього обладнання вже сьогодні.  Важливим аспектом роботи була  оцінка ефективності та доцільності використання такого типу мультимедійного обладнання  у  школах міста та перспективи застосування обладнання  у процесі створення контенту  для дистанційного та змішаного навчання. Учасниками майстер-класу стали автори ідеї  використання  саме цих пристроїв у закладах освіти – перший заступник міського голови Олександр Маркушин та начальник управління освіти і науки Олег Білорус. 

      Учні та вчителі Приірпіння варті того, щоб найсучасніші та найефективніші інноваційні розробки міжнародного рівня використовувались в освітньому процесі  закладів освіти. Адже Camtouch LS180-1 — інноваційний український стартап , який у 2020 році був представлений на найвідомішій технологічній виставці Consumer Elektronic (CES)   Лас-Вегасі (США)    та   на Startap Grind Clobal в Каліфорнії.