Сумлінно і з завзяттям взялися до роботи керівники гуртків  ЦТДЮ   м. Ірпеня. Старанно працюють із дітьми, підвищують рівень власної педагогічної  майстерності. Радіють перемогам вихованців і власним здобуткам.

         27 жовтня 2020 року департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації оголосив переможців І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році.  І  серед переможців  ‒  «керівник гуртка-методист» Литвиненко Інна Леонідівна з авторською навчальною  програмою.

        Програма  мовно-літературного гуртка «Рідне слово», створена Інною Леонідівною, розрахована на вихованців початкового та основного рівнів навчання.  Змістовна, цікава, кожен розділ програми спонукає керівника і гуртківців творчо працювати, розвивати здібності з літератури, оволодівати навичками культури мови. Гуртківці-початківці, учні молодших класів, на заняттях  вчаться спілкуватися, знайомляться з етимологією деяких слів, працюють над складанням власних творів-мініатюр про родину, членів родини, професію батьків, сімейні традиції, рідний край  та  ін.  Вихованці основного рівня, діти 10-12 років, отримують знання про систему віршування, вчаться писати власну поезію, а також знайомляться  з особливостями  написання  малої  прози.

         Адміністрація та колеги Центру творчості вітають Інну Леонідівну з  І місцем у конкурсі.