19 листопада 2020 року, підбито підсумки проведення регіонального етапу Всеукраїнськогоконкурсу «Учитель року – 2021» у двох номінаціях: «Математика» і «Українська мова та література».

У конкурсі взяли участь учителі шкіл м.Ірпеня, селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське, м.Бучі та Києво-Святошинського району.

Відповідно до Умов проведення І (регіонального) етапу, конкурс проходив у три етапи: 1 етап — проведення та підготовка відеофрагментів дистанційних уроків; 2 етап –відеопрезентація майстер-класу; 3 — виконання методичної задачі (для учителів математики), написання есе (для учителів української мови та літератури).

 До роботи у журі були залучені висококваліфіковані фахівці з відповідних навчальних предметів закладів освіти міст Ірпеня та Бучі, Києво-Святошинського району.  Члени фахових журі відзначили належний рівень володіння сучасною методикою викладання предметів та творчий підхід учителів до вирішення складних освітніх проблем, вдале та вміле використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій, елементів дистанційної освіти.

За сумою балів, набраних у трьох етапах конкурсу, були визначені   переможці та лауреати у кожній номінації.

Переможцем у номінації  «Математика» стала учитель Ірпінської СЗОШ №12 Гондзя Леся Вікторівна, у номінації «Українська мова та література» – учитель Софіївсько-Борщагівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ – ступенів-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Києво-Святошинського району Лопаткіна Оксана Борисівна.

Лауреатами визнано: у номінації  «Математика» – учителя ІАЛ НУБІП Іщук Анастасію Анатоліївну та учителя Ірпінської ЗОШ №14 Кулакевич Наталію Василівну.  У номінації «Українська мова та література» – учителя Ірпінської ЗОШ №13  Слободянюка Ярослава Олександровича та учителя Ірпінської СЗОШ №1 Швець Ірину Вікторівну.

Дякуємо всім учасникам конкурсу за творчість, оптимізм, позитивні емоції, надані можливості побачити нестандартні підходи, інноваційні методики, за найцінніші хвилини он-лайн спілкування та обміну досвідом!

Бажаємо переможцям гідно представити свої регіони на обласному етапі конкурсу!

Висловлюємо вдячність  оргкомітету за  якісну організацію конкурсу в дистанційному форматі.