20 листопада відбулося перше заняття обласного майстер-класу від заступника директора з виховної роботи Павленко Катерини Михайлівни для директорів та заступників директорів шкіл Київської області з теми: «Культура здорового харчування: освітній аспект ».
З презентацією досвіду з питань організації якісного харчування в закладі виступив перед слухачами директор Ірпінської ЗШ №13 Володимир Миколайович Захлюпаний. Про особливості створення та практичні поради щодо ефективної роботи шкільної їдальні в автономному закладі, про участь в обласних програмах почули слухачі курсу від директора школи.
Павленко Катерина Михайлівна поділилася практичним досвідом щодо залучення дітей до культури харчування, здорового способу життя через цікаві проекти та форми роботи. Через презентації усі слухачі побачили реалізації проєктів у дії, зрозуміли алгоритм успішного втілення творчих ідей, а головне-побачили результат системної роботи .
Куратор курсів Ірина Іванівна Сотніченко, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту , кандидат педагогічних наук обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів у м. Біла Церква подякувала організаторам курсу та слухачам за активну роботу, а також висловила побажання щодо наступної зустрічі в режимі реальної зустрічі.
Такі майстер-класи проводяться з метою вдосконалення змісту і форм підвищення кваліфікації педагогічних працівників регіону, систематизації та популяризації передового педагогічного досвіду, створення умов для професійного самовдосконалення й розвитку педагогічних працівників закладів освіти області у міжкурсовий період.