Після завершення терміну дії посилених обмежувальних протиепідемічних заходів на території країни, які тривали з 08 по 24 січня 2021 року, заклади загальної середньої та позашкільної  освіти міста готуються до відновлення з 25 січня 2021 року освітнього процесу в очній формі.

       Висловлюємо вдячність педагогічним та учнівським колективам, батьківській громадськості за розуміння, підтримку, витримку та спільні дії щодо забезпечення дистанційного освітнього процесу в складних умовах посиленого карантину. Наразі  управління освіти і науки, адміністрація закладів освіти продовжують моніторинг показників захворюваності на коронавірусну інфекцію серед учнів та педагогічних працівників, відповідно до якого можливе коригування формату навчання у школах надалі.

         Усі заклади освіти забезпечені необхідними дезінфікуючими та санітарно-гігієнічними засобами для реалізації заходів щодо дотримання протиепідемічних  і санітарно-гігієнічних вимог, визначених у постановах Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України

     Бажаємо усім міцного здоров’я!