Ірпінська міська рада пропонує жителям міста взяти участь в розподілі частини міського бюджету. Кожен громадянин України, віком від 16 років та який проживає, працює або навчається на території міста Ірпінь, може бути автором проєктів і має право голосу.

Просимо керівників закладів освіти, педагогічних працівників, батьків долучитись до участі та скористатися можливістю залучення коштів на розвиток закладів. Цього разу на ініціативи громади виділяється 3,5 млн грн. Їх розподілять на освітні проєкти та інші. Подання проєктів триватиме з 15 березня по 13 квітня 2021 року.

Проєкти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою, яка містить короткий опис проєкту. Проєкт подається особисто в одному із форматів:- у паперовому вигляді за адресою: м. Ірпінь, вул. Шевченка 2-а (кабінет №32),- у вигляді сканованого оригіналу документів на електронну адресу org.byudget@gmail.com.

Консультацію та додаткову інформацію можна отримати за адресою:м. Ірпінь, вул. Шевченка, 2-а, Ірпінська міська рада, відділ організаційної роботи та внутрішньої політики, каб. 32, тел: (04597) 67-407 (09:00 до 16:00).