16 квітня 2001 року в режимі on-line відбулося заключне засідання обласної педагогічної студії для керівників гуртків позашкільних та вихователів дошкільних закладів освіти з теми – «Особливості вокально-хорової роботи з дітьми 5-6 років».
Керівником обласної педстудії є керівник гуртка Ірпінського центру позашкільної освіти
Махнівська Євгенія Миколаївна. Студія розпочала роботу 20 листопада 2020 року. Всього було проведено три засідання.
Для колег з області Євгенія Миколаївна презентувала авторські форми подачі матеріалу для зацікавлення дітей, особливості вивчення тексту та мелодії дітьми цього віку, інтеграцію музики, слова, руху та особливості підбору репертуару. Були продемонстровані результати роботи за методикою курсу, учасники провели презентацію творчих домашніх завдань. За результатами участі усі педагоги отримали сертифікати підвищення кваліфікації. У роботі взяла участь координатор педстудії Галашевська Світлана Вікторівна, завідувач відділу координації методичної роботи та неперервної педагогічної освіти КНЗ КОР «КОІПОПК».
Дякуємо педагогам та директору Ірпінського центру позашкільної освіти Адамчук Тетяні за креативність та авторський підхід у вихованні творчої особистості.