Технічна творчість є ефективним засобом виховання, цілеспрямований процес навчання і розвитку творчих здібностей дітей. В них виховується творче ставлення до професійної діяльності, що виражається в активній раціоналізаторській і винахідницькій діяльності.
В Ірпінському центрі позашкільної освіти працює гурток “Судномоделювання” керівником якого є Кривенко Олександр Іванович – справжній майстер своєї справи.
22 квітня 2021 р. в режимі онлайн, відбулося заключне заняття обласного майстер класу на тему “Технології виготовлення моделей кораблів і літаків” під керівництвом Кривенка Олександра Івановича. На занятті були представленні матеріали та інструменти, розкриті технології їх використання, а також показані завершені роботи моделей.
У роботі взяв участь координатор майстер класу Гаврилюк Валерій Юрійович, методист вiддiлу виховної роботи та позашкільної освіти КН ЗКОР «КОІПОПК».
Дякуємо педагогам та директору Ірпінського центру позашкільної освіти Адамчук Тетяні за креативність та авторський підхід у вихованні творчої особистості.