Сьогодні, 29 квітня, на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.
Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 21 травня 2021 року самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування.
Для проведення основної сесії ЗНО у регіоні створені пункти тестування у закладах освіти, а саме:

  • Ірпінський ліцей #3;
  • Ірпінська СЗОШ #12;
  • Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»;
  • Університет державної фіскальної служби України;
  • Ліцей №1 Гостомельської селищної ради.
    Звертаємо увагу керівників закладів освіти на те, що інформацію про пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них (у розрізі предметів), розміщено в Кабінеті керівника закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО».