20.05.2021 року, директор Інклюзивно-ресурсного центру, Діна Тимошенко-Ушакова, взяла участь в координаційній зустрічі представників установ, громадських лідерів у рамках українсько-норвезького проєкту “Сприяння посиленню життєстійкості громад в Україні”.
Під час зустрічі було обговорено основні проблеми громади в умовах кризи та надзвичайних ситуацій. Було окреслено причини, можливі наслідки та шляхи їх подолання.
Учасники заходу домовилися про комунікаційну підтримку та подальшу співпрацю, щоб разом знаходити конструктив і працювати задля розвитку свідомого громадянського суспільства на рівні ірпінської громади.
Такі зустрічі дають можливість розвивати комунікаційну взаємодію у громаді, посилювати здатність відносно добре справлятися з важкими ситуаціями, що сприятиме спроможності й життєстійкості, як кожного окремого представника громади, так і громади в цілому, допомагатиме краще справлятись у кризових ситуаціях, ефективніше організовувати підтримку щодо подолання наслідків кризових та надзвичайних ситуацій.