Завершується не простий 2020-2021 навчальний рік, який став викликом для усієї освітянської спільноти і спонукав до пошуку нових форм організації освітнього процесу та самовдосконалення на шляху до забезпечення якісної освіти учнів. Завдяки підтримці місцевої влади, наполегливій праці учнів та професіоналізму педагогів, взаєморозумінню та співпраці батьків нам вдалося спільними зусиллями досягти бажаних результатів.
Ми щиро вдячні кожному хто не залишився осторонь і доклав максимум зусиль для розвитку системи освіти Ірпінської громади. Ми впевнені, що Ірпінські заклади загальної середньої освіти є потужними, конкурентоспроможними та здатними на подальший розвиток та вдосконалення.
Сьогодні передзвін останнього дзвоника із радістю сповіщає про початок канікул для молодших школярів. З них 622 учні завершили навчання на високому рівні та отримали Похвальні листи. Нехай літній відпочинок принесе вам яскраві враження, нові знання та знайомства. Школа чекатиме на вас з нетерпінням у новому навчальному році!
З особливими словами хочемо звернутися до випускників 2021 року. Цього року завершують здобуття базової загальної середньої освіти 700 учнів 9 класів та повної загальної середньої освіти 436 учнів 11 класів. Кожного з них переповнюють неймовірні враження, коли ще один з етапів життя завершується і відкривається шлях у нове, незвідане майбутнє. Ми бажаємо вам, наші дорогі діти, серед тисячі доріг обрати свою єдину життєву стежину, бути завжди впевненими, досягати поставленої мети і найголовніше – завжди залишатися людьми! Не забувайте свою рідну школу, своїх вчителів. Нехай помилок буде якомога менше, а більше удачі і успіху! Ми віримо у вас!!!

Зичимо усім міцного здоров’я, родинного затишку, наснаги та віри в щасливе майбуття! Зі святом!