18.06 2021 р. керівником ТОВ «Пожежний Консалтинг» Дяковим В.О. на базі Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ст. №17 було проведено заключний етап навчання працівників закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади за програмою «Пожежно-технічний мінімум».
Під час проведення даного заходу розглядалися питання щодо важливості дотримання протипожежних заходів під час організації освітнього процесу з метою уникнення надзвичайних ситуацій. Керівники закладів та працівники шкіл і садочків, на яких покладено відповідальність за пожежну безпеку у закладі, мали змогу поставити питання про основні аспекти організації роботи в даному напрямку та отримати дієві поради щодо уникнення порушень, які можуть вплинути на безпечне перебування учасників освітнього процесу безпосередньо у закладі освіти.
Управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради приділяється велика увага питанню створення безпечних умов для учасників освітнього процесу, зокрема у сфері пожежної безпеки. У зв’язку з цим робота у даному напрямку буде продовжена і в подальшому.
Висловлюємо вдячність безпосередньо керівнику ТОВ «Пожежний Консалтинг» В’ячеславу Дякову за проведене навчання.