26-27 серпня 2021 року на виконання розпорядження міського голови Олександра Маркушина проведено огляд готовності закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади до початку 2021-2022 навчального року.
Члени комісії оглянули приміщення закладів освіти, пришкільні території та харчоблоки. У ході перевірки особлива увага приділена питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи», готовності роботи в умовах карантинних обмежень, організації харчування.
Слід зазначити, що адміністрації закладів освіти та батьківська громада доклали максимум зусиль, щоб створити комфортні умови для навчання і виховання школярів та дошкільнят.
Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу у новому навчальному році. За результатами огляду складено акти перевірки готовності з позначкою «навчальний заклад готовий до нового навчального року».
Відповідно до рекомендацій державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) всі заклади освіти Ірпінської міської ОТГ забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами.