Сьогодні, 30 серпня 2021 року, за участі начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладами освіти Управління Державної служби якості освіти у Київській області Людмили ЧАЙКИ, відбулося заключне засідання діалогової платформи керівників закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади – «Актуальні питання розбудови системи забезпечення якості освіти в регіоні».
На панельній дискусії обговорені актуальні питання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, її теоретичного, практичного та результативного аспектів. Людмила Григорівна презентувала присутнім «Абетку директора» – рекомендації до побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі загальної середньої освіти, ознайомила з основими положеннями щодо процедури проведення інституційного аудиту, сертифікації вчителів та академічної доброчесності. Один із примірників «Абетка керівника» від ДСЯО У Київській області було передано керівнику Ірпінського НВО «ІЛІТ-МАН».
У ході роботи учасниками були окреслені основні напрями співпраці закладів освіти Ірпінської МТГ з ДСЯО у Київській області щодо питань підвищення якості освітніх та управлінських процесів.
Дякуємо Чайці Людмилі Григорівні за професійно проведену зустріч, відкрите спілкування та готовність до подальшої співпраці.
Окрема подяка адміністрації Ірпінського НВО «ІЛІТ-МАН за допомогу в організації заходу Управління Державної служби якості освіти у Київській області.