Ірпінськими закладами загальної середньої освіти продовжує впевнено крокувати спортивно-виховний захід Національного олімпійського комітету України – «Олімпійський урок».

Головною метою даного проєкту є поглиблення знань учнів про олімпійські види спорту, історію Олімпійських ігор та формування у дітей  правильного ставлення до занять фізичною культурою й спортом, як до фундаментальних чинників якісного і здорового  способу життя.

08 вересня 2021 року у Ірпінській загальноосвітній школі №17 відбувся  «Олімпійський урок» за участі бронзової призерки Олімпійських ігор у Токіо Ірини Коляденко та активної підтримки Ірпінської міської ради.

На святі були присутні: заступник Ірпінськогоміського голови Юлія Устич та депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

Зустріч із спортсменкою розпочалася з активного діалогу, під час якого діти мали змогу  отримати відповіді на свої численні запитання  про режим тренувань та спортивні досягнення Ірини.

Після теоретичної частини заходу борчиня провела для учнів майстер-клас. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала, зробили пам’ятні світлини та подарували борчині подарунки.