В період світової пандемії кожен з нас хоче бути захищеним. Тож, з метою створення безпечних умов для учасників освітнього процесу, сьогодні, 15 вересня в місті Ірпінь відбулась конференція на тему: «Вакциновані освітяни – запорука здорової і розумної нації».

Спікерами на заході були: Олександр Заіка, лікар-епідеміолог, завідувач відділу імунізації, керівник національної програми імунізації, Центр громадського здоров’я МОЗ України; Федір Лапій, голова правління ГО «Батьки за вакцинацію», кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім. Шупика, голова Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики; Тимофій Бадіков, виконавчий директор ГС «Коаліція за вакцинацію»; Світлана Кісільова – Консультант зі стратегічних комунікацій КомЦентру вакцинації від COVID-19 МОЗ України; Андрій Левківський, директор КНП «Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги».

В жвавій дискусії працівники закладів освіти Ірпінської міської громади отримали роз’яснення від профільних спеціалістів щодо важливості вакцинації від COVID-19, як умови якісного та безпечного навчального процесу.Дякуємо Ірпінському міському голові Олександру Маркушину та Андрію Левківському за організацію конференції. А також депутатам Ірпінської міської ради Антону Головенку та Юлії Устич, першому заступнику Ірпінського міського голови Андрію Кравчуку за участь у заході.