Учнівське самоврядування – це не наглядова структура, а спосіб організації життя колективу, це доросле і серйозне життя, це активна життєва позиція, це формування особистісних рис, можливість проявити лідерські здібності та навчитися бути лідером.

Головне завдання учнівського самоврядування полягає в тому, щоб через розвиток соціальної активності учнів виховати в них почуття власної гідності надати їм можливість виявити себе надалі.

Згідно плану Ради лідерів учнівського самоврядування Ірпінської міської територіальної громади 8 жовтня 2021 року відбулася конференція лідерів учнівського самоврядування, на якій були присутні лідери й заступники лідерів 5-11 класів закладів освіти та координатори ЗЗСО нашої громади.

Відповідно до порядку денного учасники конференції затвердили на посаду голови Ради лідерів учнівського самоврядування Ірпінської міської територіальної громади КЛОЧЕНКО СОФІЮ, ученицю Ірпінської ЗОШ №17, а також узгодили план проєктної діяльності за напрямками: Нові лідери «Екшен-школа»; Герої сучасності серед нас; Марафон добрих справ»; Унікальність рідної Київщини; Еко-Time; Привіт – сусід.

Лідери, які кілька років поспіль працюють для покращення соціальної атмосфери у закладах радо привітали новообраних президентів шкільного самоврядування. Усі присутні висловили сподівання на «живе» спілкування та з нетерпінням чекають на втілення проєктів.Бажаємо учнівському самоврядуванню впевненості у яскравих подіях, успіхів та нових звершень.