Діти Ірпінської міської територіальної громади  привітали учасників ООС з Днем захисників і захисниць Украї́ни! Це свято символізує любов і шану людей до оборонців рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. І не дарма цей день був обраний для вшанування захисників України, адже 14 жовтня – ще і свято Покрови Пресвятої Богородиці, що особливо чествувалося за часів козацтва.

До участі в акції «Твори добро – бо ти Людина» були залучені  учителі, батьки та діти. Ніхто не залишився байдужим, Щоб хоч якось підтримати захисників і висловити свою щиру подяку, для них було зібрано багато всього необхідного: продукти харчування, одяг, миючі засоби, предмети гігієни, солодощі тощо.

Десятки листів з привітаннями до українських солдатів було написано учнями початкової школи. На аркушах із зошитів – думки, побажання і мрії учнів. Дитяча дипломатія і недитяча мудрість, нерівні рядки і навіть помилки зворушують до сліз. Через  написані рядки, малюнки, обереги заради іншого майбутнього,  яке сьогодні виборюють на передовій справжні, не книжкові герої, діти передають свою безмежну любов і турботу.

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні! Слава Україні! Героям слава!