Вихованці Ірпінського центру позашкільної освіти та їх наставники – постійні учасники, лауреати та переможці міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок та конкурсів. Ще одна перемога додалася до їх скарбнички у вересні 2021 року, коли проєкт «Добросусідство та обмін досвідом» ІЦПО було визначено одним із переможців конкурсу на реалізацію проєктів щодо здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю.

У рамках реалізації проєкту 19 учасників, педагогів та вихованців Ірпінського центру позашкільної освіти, отримали можливість співпрацювати та обмінюватися досвідом з молоддю Польщі з метою розвитку міжнародної українсько-польської співпраці, доступу до кращих практик України і Польщі в галузі позашкільної освіти. На реалізацію проєкту Міністерством молоді та спорту України виділено для Ірпінського центру позашкільної освіти 213 000 грн. 01 листопада 2021 року делегація Ірпінського ЦПО прибула до міста Лодзь Республіки Польща, де перебуватиме до 08 листопада 2021 року.

Бажаємо учасникам молодіжного обміну цікавих вражень, нових знань, знайомств та друзів. Чекаємо на змістовні розповіді та фотоматеріали.