Заклади загальної середньої освіти Ірпінської міської територіальної громади отримали сучасне мультимедійне обладнання. Інформаційні технології трансформують освітній процес, роблять його цікавим і захоплюючим, як для учня, так і для сучасного вчителя. З цією метою управлінням освіти і науки за підтримки Ірпінської міської ради придбано сучасне інноваційне мультимедійне обладнання. Для 39 класів створено інтерактивний простір для навчання та розвитку. Надсучасними мультимедійними комплексами забезпечені – 3 кабінети біології, 2 кабінети хімії, 4 кабінети філології, 3 кабінети фізики, 2 кабінети інформатики, 2 кабінети математики, кабінет географії та кабінет образотворчого мистецтва.

Мультимедійний інтерактивний комплекс, який складається з інтерактивної дошки ActivBoard 10 Touch, проектора та потужного комп’ютера, надає вчителям широкий спектр інструментів для підтримки їхнього щоденного процесу навчання. ActivBoard Touch сумісна з операційними системами Windows®, Mac OS ™, Linux ™, розрахована на підтримку декількох користувачів з 10 одночасними дотиками та 2 стилусами, поєднує в собі функції мультитач та рукописного введення, має антивандальну поверхню з антибліковим шаром, адаптована для спільної роботи з просторовими даними, текстами, таблицями, відео, зображеннями і графічними об’єктами, в тому числі 3D. .Для створення та проведення інтерактивних уроків використовується програмне забезпечення Promethean ActivInspire.

Дякуємо Ірпінський міській раді за підтримку та сприяння у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади Розвиток освіти громади триває.