26 листопада 2021 року відбулося відкриття спортивного майданчика на території Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 Ірпінської міської ради Київської області. Ірпінь популяризує себе як місто молоді, місто спорту, місто здорового способу життя, і це формує високий попит на розвиток його фізкультурно-оздоровчої інфраструктури та мотивує дітей і дорослих підтримувати здоровий спосіб життя.

На урочисте відкриття майданчика завітали люди, яким ми сердечно дякуємо за сприяння розвитку системи освіти в громаді, за небайдуже ставлення до проблем молоді, підтримку у розбудові інфраструктури закладів освіти: народний депутат України Андрій Клочко, міський голова Олександр Маркушин та депутат міської ради Юлія Устич. Почесними гостями свята стали учні школи та вихованці соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид».

Перший символічний удар по м’ячу здійснили Олександр Маркушин та Андрій Клочко. Наше місто по праву може пишатися своїми спортивними досягненнями та високими результатами на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Тож вперед за новими спортивними рекордами та олімпійськими перемогами!