12 січня 2022 року на базі Інклюзивно-ресурсного центру Ірпінської міської ради Київської області  відбувся семінар для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти за темою «Рівні підтримки. Індивідуальна програма розвитку як траєкторія успішного виховання дитини з особливими освітніми потребами»

Координувала зустріч Надія Сєркова, в. о. директора центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірпінської міської ради Київської області, яка відзначила про актуальність якості організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

До проведення заходу були залучені Діна Борисівна Тимошенко-Ушакова, директор та фахівці інклюзивно-ресурсного центру Ірпінської міської ради Київської області.

Діна Тимошенко-Ушакова доповіла «Про визначення рівня підтримки у дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають дошкільну освіту в інклюзивних групах».

         Цікавою інформацією поділилася з колегами Ольга Чернишук про «Рівні підтримки в освітньому закладі дошкільної освіти».

Дякуємо всім за дружню атмосферу і співпрацю!

Окрема подяка адміністрації Інклюзивно-ресурсному центру Ірпінської міської ради Київської області за прийом учасників та допомогу в організації заходу.