До уваги випускників закладів загальної середньої освіти 2022 року24 березня 2022 року Верховна рада України ухвалила законопроєкт №7132, який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до закладів вищої освіти та проведення ДПА.

Наразі, Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ. Хочемо звернути увагу випускників щодо алгоритму реєстрації та участі у ЗНО у 2022 році. Якщо випускник зареєструвався для участі в ЗНО (заповнив реєстраційну картку, зібрав пакет реєстраційних документів і віддав його керівникові закладу освіти) ー то він є потенційним учасником вступних випробувань до закладів вищої освіти. Ті, хто вже має сертифікат учасника ЗНО можете заходити на свою Інформаційну сторінку (логін і пароль для входу розміщено на сертифікаті), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій. Про можливість доступу на інформаційну сторінку буде повідомлено додатково. У разі якщо випускник не має сертифіката ー невдовзі надійде інформація, як отримати логін і пароль для входу на свою Інформаційну сторінку.

Нагадаємо, що у 2022 році звільнено від проходження Державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової, базової та повної загальної середньої освіти у 2021/2022 н.р.

Ірпінська СЗШ І-ІІІ ст художнього профілю 1 ім А С Макаренка Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №2 Ірпінський ліцей 3 12 школа Ірпінь Ірпінська школа №17 Ірпінська школа № 17 Ірпінський академічний ліцей Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук Козинцівська гімназія