06.07.2022 року з дружнім візитом та гуманітарною місією до міста Ірпеня завітали директори шкіл та представники управління освіти Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації на чолі з начальником управління Наталією Вахнюк.
Гостей привітав Ірпінський міський голова Олександр Макркушин, заступник міського голови Юлія Устич, начальник управління освіти і науки Олег Білорус та керівники закладів освіти Ірпінської громади.
Колегам з Києва показали жахливі наслідки військової агресії у місті Ірпені. Вони були вражені від побаченого: зруйновані та пошкоджені будинки, знищені школи та садочки, сліди від розриву снарядів та мін.
Разом відвідали заклади освіти, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок бомбардувань та обстрілів: Ірпінський ліцей № 3, ДНЗ № 6 «Радість» та Ірпінську СЗОШ № 2.
Саме історія “пораненої” школи №2 та вщент зруйнованої донедавна сучасної нової їдальні найбільш вразила керівництво та педагогів закладів освіти Оболонського району столиці. Саме вони проявили ініціативу допомогти СЗОШ № 2 і подарували посуд та кухонне обладнання для нової їдальні, де наразі розпочалися роботи з її відновлення.
У рамках візиту були обговорені напрями щодо подальшої співпраці між закладами освіти Ірпінської міської ради та Оболонського району.
Ірпінська міська рада, управління освіти і вся громада щиро вдячні управлінню освіти Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації за підтримку і допомогу у підготовці закладів освіти до нового 2022/2023 навчального року.

https://fb.watch/e5jMab5jEH/