Цьогоріч текст диктанту «Твій дім» був присвячений рідному дому. Участь у всеукраїнському флешмобі взяли освітяни нашої громади.

Диктант писали учні, вчителі, вихователі, керівники закладів освіти.

За сприяння Київської обласної державної адміністрації до уроку української мови в Ірпінському ліцеї №1 долучилися військовослужбовці 114 Бригади територіальної оборони Київської області, які спільно з учнями не лише перевірили свої знання з орфографії та пунктуації, а й стали учасниками акції єдності усього українського народу. Це була зворушлива тепла зустріч. Учасників переповнювали емоції та почуття гордості за те, що маємо можливість спілкуватися, вивчати і поширювати рідну українську мову.

Надзвичайно приємно було сьогодні зустріти серед військових наших колег-освіітян, які мужньо стоять на захисті України – Сергія Забавського, вчителя “Захисту України” Ірпінського гуманітарного ліцею “Мрія” та Івана Козака, вчителя історії Ліцею 1Гостомельської селищної ради. Це справжній приклад патріотизму та мужності для наших дітей. Низький уклін нашим захисникам.

Нехай лунає без кордонів рідне українське слово, нехай ніколи не згасне рідна українська мова!🇺🇦💙💛Київська обласна державна адміністраціяhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=552607116874849&id=100063766975042114 Бригада територіальної оборони Київської областіhttps://fb.watch/gHCJxmPyPD/