Команда учнів Ірпінського ліцею #2 під керівництвом вчителя англійської мови Світлани Меркулової у складі учнів Гаврилюка Вадима, Сітнікової Олени, Медоренка Матвія, Долгополової Марії та Малиша Олександра долучилися до молодіжного англомовного проєкту “Time of changing. Europe of changes”.
За підтримки програми Erasmus+ та спільно з партнерами по проекту “М-18” організацією DRA молодь з 5 країн світу з 27 листопада по 7 грудня 2022 року беруть участь у практичних інтерактивних заняттях, які проходять у м.Берліні, Німеччина.
Мета зустрічі – ознайомлення з історією від назви маленької вулиці до історії країни, презентація освітніх проектів та безліч цікавих геймерованих завдань. Це унікальна можливість згадати минуле кожної країни, поговорити про ідентичність кожного народу, навчитися визнавати помилки та не робити їх в майбутньому. А ще,- це неймовірні емоції, нові знайомства, можливість вдосконалити знання англійської мови та розповісти про історію України, про історію рідного Ірпеня.
Дякуємо Світлані Сергіївні за те, що попри усі труднощі сьогодення, вона докладає максимум зусиль щоб діти продовжували проектну діяльність не тільки у закладі освіти, а й за межами України. Щиро вдячні батькам учнів за підтримку та довіру.
Попереду на нашу команду чекає насичена програма. Слідкуйте за публікаціями. Буде цікаво.
Європа на етапі історичних змін. Україна- європейська незалежна суверенна держава!🇺🇦💛💙
Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської об