За ініціативи Міністерства освіти і науки України, Київської обласної військової адміністрації, Фонду освітніх ініціатив з 1 лютого 2023 року запроваджується соціально-гуманітарний проєкт “ОСВІТНІЙ ХАБ КИЇВЩИНИ”.

Місія Освітнього хабу Київщини – забезпечити реалізацію концепції навчання впродовж життя «Lifelong Learning», створивши умови для населення Київщини безкоштовно розвинути м’які навички (soft skills), які фактично не залежать від професії, але у наш час безпосередньо впливають на успішність людини.

Учасники Освітнього хабу Київщини у короткий термін зможуть пройти навчання за напрямами:✔️Твоя підтримка поруч✔️Безпека для кожного✔️Професійний навігатор✔️Цифрова освіта✔️Мова. Спілкування✔️Підприємництво та фінансова грамотність✔️Креативний простір Долучайтеся до проекту! Слідкуйте за анонсами навчальних занять і зустрічей.

✅Переглядайте портал хабу: https://sites.google.com/…/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0…✅Коментуйте у Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100054808046285✅Підпишіться на Телеграм: https://t.me/osvitniy_hub_kyiv_obl✅Переглядайте на You-tube:https://www.youtube.com/channel/

school1.irpinosvitaІрпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської обІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇІрпінський академічний ліцей «Мрія»Ірпінська гімназія “Освіта”Ірпінський академічний ліцейІрпінський ліцей інноваційних технологійМихайлівсько – Рубежівський ліцей Ірпінської міської радиКозинцівська гімназія