1 березня 2023 року у дошкільному навчальному закладі №1 «Лісова пісня» відбувся семінар для інструкторів з фізичного виховання та педагогів інклюзивних груп закладів дошкільної освіти за темою: «Вплив методів фізичного виховання в роботі з дітьми з особливими потребами”, який провела Катерина Левицька інструктор з фізичного виховання ДНЗ №1.

До участі в заході було залучено заступника начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Любов Шостак. Любов Миколаївна звернулася до учасників семінару з вітальним словом ти зауважила, що забезпечення ефективності освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами, які здобувають освіту в умовах інклюзивного навчання в закладах дошкільної освіти Ірпінської громади наразі є актуальним і жодна дитина не повинна залишитися поза увагою. “Важливим також є зміцнення здоров’я, удосконалення роботи всіх фізіологічних систем дитячого організму, набуття рухового досвіду, що забезпечується цілим комплексом загартувальних процедур та різноманітними формами роботи з фізичного виховання,” – додала Любов Миколаївна.

За результатами роботи учасники семінару отримали практичні поради та методичні рекомендації щодо особливостей організації фізичного виховання дітей дошкільного віку з особливими освітніми проблемами.Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися 🇺🇦