Руслана Підлісна учениця 10 класу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України пройшла відбір та стала фіналісткою Всеукраїнського проєкту School of Resilience, який реалізується благодійною організацією Klitschko Foundation.

School of Resilience (Школа стійкості) це україномовний освітній проєкт для українських підлітків в Німеччині, спрямований на надання необхідних навичок для саморозвитку та створення безпечного простору для навчання нової генерації українців.

У листопаді 2022 року організаторами проєкту було оголошено відбір підлітків віком 14-16 років, які мають бажання шукати себе, розвиватися, рухатися вперед і змінювати себе та свою країну. За результатами оцінки мотиваційних листів учасників було відібрано 80 фіналістів, які з 9 по 19 лютого 2023 року долучилися до реалізації проєкту у Німеччині.

Згідно з програмою заходу були проведені зустрічі з депутатами Європарламенту, екскурсії до хімічного концерну BASF та офісу компанії SAP. Учасники відвідали хокейний та футбольний матчі, познайомитися з культурою Німеччини, зокрема в місті Гейдельберзі. Завдяки участі у проєкті підлітки будуть впевнено досягати своїх цілей, незважаючи на будь-які виклики сьогодення.

Адміністрацією ліцею заплановано провести семінари для ліцеїстів, на яких Руслана ділитиметься отриманими практичними навичками з піару, маркетингу в соціальних мережах та проєктного менеджменту.

Пишаємося обдарованою молоддю нашої громади. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.

Ірпінський академічний ліцей