Оголошено результати Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2023”.

Наша колега увійшла до п’ятірки кращих педагогів України.

Вітаємо вчительку Ірпінського гуманітарного ліцею”Лінгвіст”

ТЕТЯНУ СУШКО з високим результатом – ІV місце!

Фінальний етап “Учитель року – 2023” проходив протягом січня-травня 2023 року. Всього для участі у конкурсі в номінації “Початкова освіта” було зареєстровано 1356 педагогів ЗЗСО України, в тому числі 88 вчителів зі шкіл Київської області.

За звання найкращого вчителя України змагалися 25 педагогів початкових класів з усіх областей України та м. Києва.

За результатами випробувань «Майстер-клас», «Практична робота», «Тестування», «Методичний практикум» та «Урок» Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» ТЕТЯНА СУШКО виборола ІV місце.

Жорстка конкурентна боротьба, досвідчені та професійні учасники, визначення завдань шляхом жеребкування безпосередньо перед його підготовкою, виконання роботи під постійним наглядом членів журі – саме в таких умовах довелося працювати фіналістам.

І лише 6 балів відділили нашу вчительку від призового місця. Попереду залишилися конкурсанти з більшим досвідом роботи та педагогічними знаннями.

Варто зазначити, що саме в цей період одночасно з участю у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2023” Тетяна Миколаївна брала участь та успішно пройшла всі етапи незалежного тестування (сертифікацію) вчителів початкових класів та отримала сертифікат, стала фіналісткою Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору “РодовідУчитель – 2023” на кращий досвід дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти.

Щиро вітаємо Тетяну Миколаївну з високими професійними досягненнями. Дякуємо адміністрації Ірпінського гуманітарного ліцею “Лінгвіст”, батькам та учням класу за підтримку та допомогу Тетяні Миколаївні в участі у такому відповідальному та значущому для усієї громади конкурсі.

Найкращі педагоги працюють в Ірпінській громаді!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися💙💛🇺🇦

ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇ