25 травня 2023 року стартував четвертий, фінальний етап пілотного обласного фізкультурно-оздоровчого проєкту «Учнівська ліга «Здорова Україна». Завершальний етап – «Вища ліга» відбувся в селищі Немішаєве Бучанського району.

Учнівська ліга тривала з лютого по червень 2023 року та складалася з чотирьох етапів – «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга» та «Вища ліга». Понад 25 тисяч учнів закладів загальної середньої освіти області взяли участь у відбіркових етапах.

У “Вищій лізі” Ірпінську громаду представляли три команди учнів 5-х класів Ірпінського ліцею №1 та Ірпінського ліцею №2. Юні спортсмени випробовували свої сили у модулях: Cool Games, баскетбол 3х3, волейбол, гандбол, дартс, дитяча легка атлетика, настільний теніс, фрізбі, футбол, шашки та інших.

Незалежно від результатів всі учасники Ліги отримали гарний настрій, позитивні емоції та дипломи, а вчителі фізичної культури почесні грамоти. Загалом в іграх «Вищої ліги» взяли участь 197 учнів з Київщини.

Вітаємо наші команди з високими результатами. Майбутнє України за здоровою та сильною нацією!

Нагадаємо,що Фізкультурно-оздоровчий проєкт «Учнівська ліга «Здорова Україна» реалізований ДОН КОДА та Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації у співпраці з Київським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України та Київським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з місцевими органами управління освітою й закладами загальної середньої освіти області серед учнів п’ятих класів із метою мотивації школярів до здорового та активного способу життя .

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися та перемагати!🇺🇦💙💛

Ірпінський ліцей №1Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської обІрпінська дитячо-юнацька спортивна школа