Сьогодні свій день народження святкує директор Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, заслужений працівник фізичної культури в спорту, голова ради директорів спортивних шкіл Київської області

ВОЛОДИМИР ТАРАСОВ

Володимир Зіновійович все своє професійне життя вкладає часточку власної душі у сприяння становленню молодих спортсменів, веде їх до перемог у спорті, у навчанні, у житті.

У своїй професійній діяльності пройшов шлях від вчителя фізичного виховання, тренера Чорнобильської ДЮСШ, директора Прип’ятської ДЮСШ, заступника директора з навчально-виховної роботи Ірпінської ДЮСШ, методиста з фізичного виховання відділу освіти і науки Ірпінської міської ради до директора Ірпінської ДЮСШ, яку очолює вже понад 16 років.

Під його керівництвом Ірпінська спортивна школа отримала статус “Найкращий заклад України”, стала центром розвитку дитячого та юнацького спорту та основним місцем підготовки чемпіонів і виховання здорового способу життя серед молоді не тільки у місті, а й на Київщині.

Щиро вітаємо справжнього ентузіаста своєї справи, щиру, добру людину з прекрасним почуттям гумору і відкритим серцем, надійного друга та колегу, чудового сімʼянина з Днем народження.

Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії і наснаги у всіх починаннях, нових здобутків і перемог, родинного затишку під Мирним небом Незалежної України!

Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа