Завершилася найголовніша інтелектуальна битва навчального року – відбувся фінальний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Сьогодні вся Україна дізналася, що майбутнє наукової еліти, найрозумніші учні навчаються в Ірпінській громаді.

Учениця Ірпінського гуманітарного ліцею “Лінгвіст” Анна КОВАЛЬ стала ПЕРЕМОЖЦЕМ ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, виборола І МІСЦЕ у секції Українська література наукового відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.

Це була тривала та кропітка праця над науковим проєктом в умовах повномасштабного вторгнення, постійних повітряних тривог, відсутності світла та жорсткої конкурентної боротьби. Протягом року Анна пробувала себе у ролі дослідника і перетворила наукові ідеї на реальний проєкт. Шукала своє середовище підтримки, дискутувала на науковій конференції, писала мотиваційний лист та захищала постер і презентацію. Позаду перемоги у всіх трьох етапах конкурсу, а попереду нові відкриття та дослідження.

Дякуємо науковому керівнику проєкту, учительці Ліцею Тетяні ПАВЛІЧЕНКО за підтримку і розвиток інтелектуально і творчо обдарованої молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи, виховання наполегливості, вміння формувати та відстоювати власну думку.

Пишаємося обдарованою молоддю та професійними педагогами нашої громади.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися, досліджувати та перемагати🇺🇦

ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇTanya Pavlichenko