Цей навчальний рік був роком важких випробовувань та нових викликів для освітян. Він примусив нас переосмислити життєві цінності і змінити пріоритети. Але не зламав, не знищив, а показав усьому світові силу та стійкість освітян.

Сьогодні вітаємо 1172 випускника 2023 року, які завершили навчання і здобули базову та повну загальну середню освіту. Для них починається нова життєва сторінка, яка обов’язково принесе їм чергові перемоги та здобутки.

Щиро дякуємо усім керівникам закладів освіти та педагогам, які «знеструмлені» війною, але з високим почуттям відповідальності вчили та виховували наше майбутнє, наших дітей, які будуть жити у вільній незалежній Україні.

Пишаємося нашими учнями. Їх завзятість, ентузіазм, оптимізм надихали і надихають нас, дорослих, не опустити руки, не підвести, а триматися, боротися і разом наближати Перемогу. Неоціненною є допомога батьків, які були для освітян надійною підтримкою, партнерами та друзями.

Ми цінуємо кожного, хто був поруч і допомагав забезпечувати освітній процес. Тільки разом ми взмозі подолати усі труднощі та перешкоди сьогодення.

Бажаємо усім цікавих та змістовних канікул!

До зустрічі у новому 2023-2024 н.р.

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчати та навчатися 🇺🇦💙💛

Ірпінський ліцей №1Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської обІрпінський ліцей 3ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇІрпінський академічний ліцей «Мрія»Ірпінський академічний ліцейІрпінський ліцей інноваційних технологійІрпінська гімназія “Освіта”Михайлівсько – Рубежівський ліцей Ірпінської міської радиКозинцівська гімназія