Сьогодні свій перший документ про освіту отримали учні 9-х класів закладів загальної середньої освіти Ірпінської громади.

821 випускник здобув базову загальну середню освіту, 95 з них за високі досягнення у навчанні отримали свідоцтва з відзнакою.

На шкільних подвір’ях та у святкових залах вирувало справжнє свято, мить щастя та гордості за наше майбутнє – наших випускників. І навіть тривога та ракетна небезпека не зіпсували святковий настрій. Наші незламні та стійкі випускники навчилися гідно тримати стрій і готові впевнено крокувати вперед.

Слова вдячності від випускників були адресовані вчителям та батькам, які попри все знаходили сили та можливості навчати та виховувати, які своєю турботою та розумінням підтримували і надавали сил.

І хоча не всі сьогодні змогли бути присутніми на урочистостях, ми віримо, що у найближчий час кожен повернеться до рідного міста.

Бажаємо випускникам знайти свій єдиний та правильний шлях, а тим, хто вирішив продовжити навчання у школі – гарного відпочинку і до зустрічі у 10 класі!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися. 💙💛

Тримаймо освітній стрій разом🇺🇦

Ірпінський ліцей №1Ірпінський ліцей №2 Ірпінської міської ради Бучанського району Київської обІрпінський ліцей 3ІРПІНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ЛІЦЕЙ «ЛІНГВІСТ» ІМЕНІ ЗАРІФИ АЛІЄВОЇІрпінський ліцей інноваційних технологійІрпінський академічний ліцейІрпінська гімназія “Освіта”Михайлівсько – Рубежівський ліцей Ірпінської міської ради