У 2023 році для проведення національного мультипредметного тестування були створені тимчасові екзаменаційні центри у 35 містах 22 областей України, в тому числі у шести містах Київської області. Окрім цього працювали 47 ТЕЦ у 28 країнах світу.

Цьогоріч заклади освіти Ірпінської громади вперше долучилися до проведення національного мультипредметного тестування.в умовах воєнного стану. Тимчасовий екзаменаційний центр було організовано у приміщенні Ірпінського академічного ліцею “Мрія”. Для проведення тестування у закладі облаштували спеціально обладнані чотири комп’ютерні аудиторії для одночасної роботи 60 учасників. Пункт працював чотири дні поспіль у дві зміни. Загалом тестування пройшли більше 300 майбутніх абітурієнтів.

Роботу центру забезпечували педагоги закладів освіти Ірпінської громади, яким довелося працювати у надважких умовах. Двозмінний режим роботи з 9 до 19 години, повітряні тривоги та призупинення роботи центру, особливості функціонування та, іноді, технічні збої у загальнодержавній комп’ютерній програмі, високі вимоги до регламенту проведення тестування та ін.

Дякуємо відповідальній за ТЕЦ Олені КОРОЛЬ, заступнику відповідальної Анні КОБІ та вчителям Ірпінського ліцею “Мрія”, ІАЛ НУБіП України та Ірпінського ліцею №1 за професіоналізм та відповідальне ставлення до роботи. Лише завдяки злагодженій роботі колективу вдалося забезпечити роботу центру на належному рівні, а найголовніше створити сприятливі умови для кожного учасника.

Особлива подяка директору Ірпінського ліцею “Мрія” Івану ПТАШНИКУ за високий рівень підготовки центру до тестування. Іван Миронович виконував обовʼязки чергового працівника і забезпечував безперебійну роботу ТЕЦ, електропостачання та стійкий інтернетзв’язок.

Було не просто, але ми справилися. В Ірпінському ТЕЦ усі учасники вдало завершили роботу, не було подано жодної апеляції на процедуру проведення тестування.

Бажаємо усім учасникам НМТ стати студентами омріяних закладів вищої освіти.

Нагадаємо, що офіційні результати НМТ-2023 року будуть оприлюднені в персональному електронному кабінеті учасника до 28 червня 2023 року.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися. Тримаймо освітній стрій разом.
Ірпінський ліцей №1 Ірпінський академічний ліцей «Мрія» Ірпінський академічний ліцей Іван Пташник