Малеча громади наближає нас до Перемоги🇺🇦

🔰29 лютого 2024 року Управлінням освіти і науки Ірпінської міської ради за підтримки директорів закладів дошкільної освіти, батьків та маленьких вихованців було організовано велику благодійну акцію «Смаколик – захиснику», метою якої – випікання смаколиків дітками та вихователями садочків, збір солодощів, чаю та кави для військових ЗСУ які перебувають на лікуванні та реабілітації.

🙏Кожному з них важлива і необхідна увага, підтримка та вдячність, яку можуть відчути через такі неочікувані сюрпризи.

👪Діти не лише випікали та приносили солодкі вироби, а й малювали яскраві малюнки, виготовляли обереги, наповнені добром та підтримкою. Це їхній маленький але такий важливий внесок у створенні комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни.

💢Формування основ громадянської свідомості вихованців – один із найважливіших напрямів роботи закладів дошкільної освіти ІМТГ.

💙💛Дякуємо кожному маленькому волонтеру за їхню теплоту і турботу. В єдності наша сила!!! Тож разом –до Перемоги і Миру!🇺🇦

Дитячий садок КазкаКозинцівський ЗДО (ясла-садок)№9 “Івасик-Телесик”Заклад дошкільної освіти #3 СонечкоЗаклад дошкільної освіти 6 “Рута”Заклад дошкільної освіти #12 “Смайлик” м.ІрпіньКолібрі Заклад Дошкільної ОсвітиЛісова ПісняЗаклад дошкільної освіти “Колібрі”Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 “Червона калина”Заклад дошкільної освіти №4 “Казка”Ірпінський ЗДО (ясла-садок) №10 “Знайко”Школа раннього розвитку дитини “Джерельце”Дошкільний навчальний заклад ясла-садок 7 “Бджілка” м.ІрпіньЮлія УстичОлександр Маркушин