Доти буде світ стояти, доки люди будуть писанки писати…

🔰З метою шанобливого ставлення до української ідентичності, культури, популяризації мистецтва писанкарства, пошуку талановитої учнівської молоді 23 квітня 2024р. в Ірпінському ліцеї №3 пройшов фестиваль-естафета «ВІД ПИСАНКИ ДО ПИСАНКИ».

🔶Діти Бахмутської, Краматорської, Сватівської громад, а також діти-переселенці Донеччини та Луганщини, захисники України, представники Донбаського державного педагогічного університету учителі та учні Ірпінського ліцею №3 власноручно створювали свою неповторну писанку, вкладаючи в її народження всі свої найкращі мрії і бажання, життєві помисли і надії про якнайшвидшу Перемогу.

🔷Учасників майстер-класу привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, який акцентував увагу на важливості даного заходу та подальшу співпрацю з представниками громад, начальниця управління культури Бахмутської міської ради Булгакова І.В., представники «БФ Братів Мкртчан», уповноважений Київської фундації культури Костянчук С.П.

🔶Головним спікером фестивалю став відомий у Бахмуті та Краматорську майстер традиційних народних ремесел Дмитро Анатолійович Денисенко.

🤗 Саме так, завдяки дружній співпраці та світлим почуттям, створювалася Писанка Перемоги в Ірпінському ліцеї № 3

💙💛Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.

Ірпінський ліцей 3