Учнівське самоврядування є універсальною формою активності учнів, яку можна з однаковим успіхом вважати як способом життя учнівського колективу, так і прикладом творчої самореалізації особистості. Самоврядування забезпечує участь учнів у різноплановій, різноманітній та глибоко змістовній роботі закладу освіти, залучає їх до управління справами колективу, допомагає зрозуміти свої права та обов’язки на практиці.

🔷 З метою розвитку та покращення роботи учнівського самоврядування 27 травня 2024 року в приміщенні Ірпінської міської публічної бібліотеки ім. М. Рильського відбулася звітна конференція Ради лідерів учнівського самоврядування Ірпінської МТГ на якій були присутні учні-лідери та координатори учнівського самоврядування закладів освіти

🔶Лідери із хвилюванням презентували звітні матеріали про діяльність осередків учнівського самоврядування у закладах освіти за підсумками роботи ІІ семестру, із задоволенням ділилися власним досвідом роботи.

🫶Діти подякували своїм координаторам за їхню підтримку, допомогу у реалізації проєктів, акцій, флеш-мобів, форумів, ярмарок, свят.

💙💛Попри всі перешкоди та труднощі, які диктує нам сьогодення, навчальний рік для лідерів учнівського самоврядування був продуктивним, цікавим та успішним!

👍Бажаємо усім міцного здоров’я, тепла, взаєморозуміння, а головне – незламної віри у нашу ПЕРЕМОГУ!!!